De nieuwste aanwinst in onze collectie is hier! Het gerenommeerde merk Seiko is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop.

Meer dan 100 jaar geleden produceerde Seiko Japans' eerste polshorloge en legde daarmee de basis van een inmiddels lange traditie van groot vakmanschap. Tot op de dag van vandaag delen de horlogemakers van Seiko een gezamenlijke passie om hun horloges te blijven ontwikkelen. De slogan van het Japanse horlogemerk luidt niet voor niets ‘always one step ahead of the rest’.

De naam Seiko is afgeleid van het Japanse ‘Seikosha’ wat letterlijk ‘Huis van precisie’ betekent. Hier is geen woord van gelogen, Seiko is sinds 1881 al toonaangevend op het gebied van innovatieve horloges. Er is voor ieder wat wils met een assortiment dat bestaat uit vijf verschillende collecties. Deze kunnen variëren van klassieke tot juist heel moderne horloges.

Shop de horloges van Seiko

De horlogecollectie van Seiko bestaat uit zowel een mannen- als vrouwencollectie en is te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren en maten. Ga je voor een uitgesproken horloge met diamanten of toch liever een klassieker? Wij hebben alvast een paar prachtige horloges van Seiko speciaal voor jou geselecteerd zodat je geen keuzestress krijgt! Welk Seiko horloge staat er op jouw verlanglijst?