Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

 • Gratis verzending naar NL & BE
 • Op zoek naar een Specifiek Horloge? Wij helpen zoeken! | Excluso

   Op zoek naar een horloge? Wij helpen zoeken!

  Het kan gebeuren dat u een horloge tegen bent gekomen of gezien heeft, maar eigenlijk niet weet welk horloge of model dit exact is. Wij helpen u aan dit horloge te komen.


  Ieder merk, wij gaan ons uiterste best doen!

  Onze zoektocht naar uw gewenste horloge is niet gelimiteerd aan de merken die wij verkopen, maar hou er wel rekening mee dat wij niet altijd de mogelijkheid hebben om het horloge aan u te kunnen leveren wegens licentieovereenkomsten. 

  Uw aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend, mocht u het horloge toch niet willen aankopen dan kost het u niets. 

  Hoewel wij ons uiterste best doen kan het uiteraard voorkomen dat ook wij er niet in slagen om het horloge voor u te vinden, of dat het horloge niet meer leverbaar blijkt te zijn. Wij zullen dan proberen om u een horloge toe sturen wat lijkt op het horloge waar u naar op zoek bent. 

  Let op: Wij doen alleen navraag bij de officiële distributeur van het merk of het merk zelf. Dit doen wij om de authenticiteit en nieuwstaat van het product met 100% te garanderen.

  Vul hier het formulier in met alle informatie die u weet over het horloge. Mocht u een foto van het horloge hebben stuur deze dan a.u.b. mee, dit helpt ons enorm bij het zoeken. Mochten wij na invullen van het formulier nog vragen hebben dan zullen we contact met u opnemen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

  Na het invullen van het formulier gaan wij direct voor u aan de slag om het juiste horloge te zoeken. Wanneer wij deze gevonden hebben nemen we contact met u op en indien wij het horloge kunnen leveren sturen we u ook direct een prijsopgave. Wenst u hier niet mee akkoord te gaan, dan hoeft u uiteraard ook niets te betalen.

  Mocht u op zoek zijn naar onderdelen of horlogebanden, kijk dat op de volgende pagina: Horlogebanden & Onderdelen.

  Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@excluso.nl of +31 (0)23 - 620 1 620

   

  Bezig met laden...