Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

  • Gratis verzending naar NL & BE
  • Edox Heren Horloges

    1 Producten

    Ben je op zoek naar het ultieme luxe horloge? Kies dan voor een prachtige Edox herenhorloge. Deze horloges zijn een echte investering waar je niet snel spijt van zult krijgen. Kies uit verschillende lijnen, stijlen, kleuren en materialen. De sportieve klassieke stijl van de herenhorloges zullen prachtig aansluiten bij elke outfit. Plaats vandaag nog je bestelling bij Excluso!

    Historie Edox

    Christian Ruefli-Flury richtte in 1884 het merk Edox op. Hij was horlogemaker van beroep en maakte een prachtig zakhorloge voor de 25ste verjaardag van zijn vrouw. Ze was zo onder de indruk dat ze haar man overhaalde om haar eigen horlogemakerij te beginnen. Hij kreeg de naam Edox omdat het in het Grieks "Meettijd" betekent. Het Edox-logo is een symbool voor een zandloper. De zandloper staat voor een tijdloosheid die te zien is in de ontwerpen die Edox sinds de oprichting van het bedrijf gebruikt.

    Wereldberoemd merk dankzij diverse partners

    In 1998 behaalde Edox een wereldrecord voor het dunste horloge met een datumvenster. Het uurwerk van het Edox horloge had namelijk een dikte van slechts 1,4 mm. Diverse samenwerkingen en partnerschappen met met onder andere WRC Championship, Koenigsegg en Dakar hebben het merk wereldberoemd gemaakt.

    Een horloge voor elke gelegenheid

    Edox maakt nauwkeurig ontworpen horloges die zowel stijlvol als functioneel zijn. Deze horloges, geproduceerd door de beste ambachtslieden in het hart van Zwitserland, zijn gemaakt om in elke situatie te dragen en zullen je eindeloos veel plezier opleveren. Of je nu gaat duiken, een golfwedstrijd met je vrienden gaat spelen of een avondje uit gaat met je partner, Edox past bij elke gelegenheid Of je nu naar de diepten van de zeven zeeën duikt, een weekend golfwedstrijd speelt met vrienden of een black-tie gala bijwoont, Edox belooft de gelegenheid aan te grijpen.

    Bestel vandaag nog je Edox horloge online

    Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod van Excluso. Het merk Edox heeft een gevarieerd aanbod, waardoor jouw perfecte exemplaar er altijd tussen zit. Heb je een keuze kunnen maken voor een van de prachtige Edox horloges? Plaats vandaag nog je bestelling bij Excluso. Bestel je je Edox horloge bij ons, dan profiteer je altijd van een kosteloze verzending binnen de Benelux. Wil je het horloge graag naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact met ons op! Je kunt je bestelling betalen met meerdere veilige gecertificeerde betaalmethodes, zoals iDeal, Bancontact, Mister Cash, VISA creditcard, Mastercard of een bankoverboeking. Het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen met AfterPay.

    Gratis bezorging binnen de Benelux

    Wij zijn de officiële dealer van alle merken in ons assortiment, waaronder Edox. Dit betekent dat de horloges altijd 100% echt en origineel zijn. Het horloge zal geleverd worden in de originele verpakking. Daarnaast zul je ook een certificaat van echtheid ontvangen, afhankelijk van het merk. Van Excluso kun je de beste service verwachten. Profiteer altijd van een gratis bezorging en een fabrieksgarantie van 2 jaar. Heb je vragen over een van de Edox horloges of over de betaling, bezorging en retournering? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Stel je vraag in de handige live chat, stuur een mail of bel ons.

    Top 6 Edox Heren Horloges

    Benieuwd naar de meest populaire Edox Heren Horloges? We presenteren u graag onze top 6

    Bezig met laden...