Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

ICE-Watch Horloges

ICE-Watch Horloges

Officieel dealer van alle ICE-Watch Horloges
Gebruik filters - 2 actief

- Excluso is Officieel Ice-Watch Dealer -

ICE-Watch horloges zijn de trend van dit moment! De kleurrijke modellen en unieke designs maken de horloges een ware eye-catcher om iedere pols. Veel modellen zijn unisex horloges, dit wil zeggen dat ze zowel draagbaar zijn voor heren als voor dames. Kies een horloge uit de FLOWER, DUO of de nieuwe CITY lijn, zoals u gewend bent van ICE-Watch zijn ze leverbaar is meest opvallende kleuren.Wij hebben ook de ICE-Watch modellen die in samenwerking met het automerk BMW zijn ontwerpen, veelal grote horloges onder de noemer "BIG BIG". Gebruik de filtering van onze website om direct jouw favoriete Ice-Watch te kunnen vinden, wij versturen het altijd direct. 

ICE-Watch City Horloges

ICE-Watch City horloges zijn opvallend rustige horloges in het assortiment. Door het gebruik van de hoge kwaliteit lederen horlogeband en de rustige kleuren als goud, rosé goud of zilver is dit horloge echt een sieraad voor om uw pols. De horloges hebben een hoog draagcomfort door de zeer dunne behuizing en de prijs van maar van €129,- is natuurlijk ook niet verkeerd!

ICE-Watch & BMW

Mooie autos en horloges, de perfecte combinatie voor de meeste mannen. ICE-Watch heeft deze samenwerking tot leven weten te brengen met hun ICE-Watch BMW modellen. Deze grote horloges zijn voorzien voor een BMW logo en hoe kan het ook anders, grotendeels in de kleuren wit, blauw en zwart. Het sportieve imago van BMW komt overduidelijk terug in de horloges. Onze favoriet? De witte chronograaf!

ICE-Watch, kies voor kleurrijk en stijlvol!

Denk je aan ICE-Watch, dan denk je aan de horloges in alle mogelijke kleuren. Wij hebben ze zo goed mogelijk voor u in ons overzicht geplaatst zodat u snel uw favoriet kunt vinden. Heeft u een mooi exemplaar kunnen vinden dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk het horloge met 100% tevredenheid kunt dragen. Blijkt u na ontvangt van het horloge toch niet helemaal tevreden te zijn? Dan kunt u het gewoon terugsturen of ruilen en krijgt u uw geld terug.

Bezig met laden...