Menu

Spinnaker Horloges

- Excluso is Officieel Spinnaker Dealer -

Spinnaker horloges zijn gemaakt voor degenen die houden van zon, zee en watersport. De horloges zijn geschikt voor alle omstandigheden met aandacht voor detail en stijl. Het merk heeft een sportief maar elegante stijl, de horloges hebben een Zwitsers ISA of Japans Miyota uurwerk. De horloge hebben unieke hoogtepunten zoals een Yacht timer, dit is onmisbaar in zeilwedstrijden.

1 tot 40 van de 83

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

1 tot 40 van de 83

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Spinnaker sport

Spinnaker heeft een sportief en stijlvolle horlogelijn, waarbij de zeilsport centraal staat en dit bij veel horloges naar voren komt. Een uniek hoogtepunt is dat een paar modellen uit de horlogelijn een Yacht timer hebben wat essentieel is in de zeilsport, ook heeft spinnaker een duikhorlogelijn waarbij de waterdichtheid van de horloges tot 1000M (diepzee-duiken) gaan.

Spinnaker
Een Spinnaker horloge bestelt u gemakkelijk en veilig via Excluso, de voordelen van besellen bij ons op een rijtje: 

- Ruim assortiment
- Gratis verzenden in Nederland & Belgie
- Gratis achteraf betalen met Afterpay
- Uitstekende service
- 14 dagen retourtermijn
- 2 jaar garantie

Spinnaker horloge bestellen?

Heeft dit tijdloze sportieve design van Spinnaker u overtuigd? Bestel ’m dan direct en u draagt binnen de kortste keren een Spinnaker horloge om uw pols. Omdat de horloges sportief en stijlvol zijn, zijn ze gemakkelijk te combineren bij verschillende gelegenheden. Een Spinnaker kopen bij Excluso is een goede keus!