Menu

Spinnaker Heren Horloges

- Excluso is Officieel Spinnaker Dealer -

De Spinnaker Heren horloges zijn gemaakt voor heren die houden van stijl en kwaliteit, de horloges zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en tot in detail afgewerkt. Houdt u van sportief en stijlvol dan is een Spinnaker Heren Horloge wellicht iets voor u. Spinnaker is een uniek merk, zo hebben een aantal modellen een Yacht-timer wat essentieel is bij zeilsportraces en hebben de horloges een waterdichtheid van 100M (zwemmen) tot 1000M (diepzee-duiken).

1 tot 40 van de 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1 tot 40 van de 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Spinnaker Heren Horloge Sport

Bij het sportieve merk staat de zeilsport centraal, in veel modellen komt dit dan ook terug. Een aantal modellen hebben een Yacht-timer wat essentieel is bij zeilsportraces en is er een diepzee-duik horlogelijn, hier hebben de horloges een waterdichtheid tot 1000M. Alle horloges zijn van hoogwaardig kwalitatief materiaal gemaakt en zijn tot in detail afgewerkt.

Spinnaker Heren Horloge Bestellen

Bent u overtuigd van het merk Spinnaker? Bestel dan veilig en direct uw favoriete model op onze website. Mocht uw aankoop niet bevallen? Wij bieden een retourtermijn aan van 14 dagen en u heeft twee jaar garantie op uw aankoop. U heeft de mogelijkheid om gemakkelijk en gratis achteraf te kunnen betalen met Afterpay en bij Excluso verzenden wij gratis naar Nederland en Belgie.