Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

  • Gratis verzending naar NL & BE
  • Stijlvolle Horloges

    Gebruik filters
    39 Producten

    Stijlvolle horloges kopen

    Bent u op zoek naar stijlvolle horloges? Bij Excluso vindt u stijlvolle horloges voor dames en heren. U heeft een ruime keuze uit luxe merken, verschillende materialen en diverse kleuren. Zo vindt u altijd een stijlvol horloge dat bij u past. We bieden een laagste prijs garantie en dus betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe horloge. Stijlvolle horloges zijn er in allerlei soorten en maten.

    Stijlvolle horloges voor heren

    Bij Excluso vindt u diverse stijlvolle horloges voor heren. U kiest bijvoorbeeld voor een elegant horloge met een donkerblauwe horlogeband en een donkerblauwe wijzerplaat. De horlogekast, de wijzers en de cijfers hebben de kleur zilver. U vindt een vergelijkbaar horloge in de kleuren donkergroen en roségoud. Ook kiest u voor stijlvolle horloges met een bruine, leren band en een roségouden horlogekast, voor een minimalistisch en volledig wit horloge of voor een zwarte wijzerplaat en band in combinatie met een zilveren horlogekast.

    Stijlvolle horloges voor dames

    In ons assortiment vindt u ook stijlvolle horloges voor dames. Een voorbeeld hiervan is een minimalistisch horloge met een zwarte band, een zilveren horlogekast, een witte wijzerplaat en zwarte details. Opvallend is de binnenkant van de horlogeband, die een rode kleur heeft. U kiest ook voor horloges met kleurcombinaties zoals grijs met zilver, zwart met roségoud of zilver met blauw. Tussen ons aanbod vindt u een opvallend horloge met een volledig zwarte wijzerplaat zonder cijfers. In combinatie met de zwarte band en de zilveren horlogekast ziet dit horloge er elegant uit.

    Uit welke materialen kan ik kiezen?

    Zowel qua horlogekast als horlogeband heeft u keuze uit diverse materialen. Voor de kast zijn roestvrijstaal en titanium de meest voorkomende opties, maar ook kunstst of en staal behoren tot de mogelijkheden. Qua horlogeband is de keuze groot: titanium, roestvrijstaal, leer en siliconen. Ook nylon, staal, kunststof en keramiek behoren tot de mogelijkheden. U kiest altijd voor een horloge van stijlvolle materialen die geheel bij uw stijl passen.

    Uit welke kleuren kan ik kiezen?

    Niet alleen de materialen, maar ook de kleuren van de horlogeonderdelen zijn belangrijk voor de uitstraling. U kiest horlogebanden in allerlei kleuren uit, waarbij zilver en zwart de populairste keuzes zijn onder de stijlvolle horloges. Wit, grijs, groen, blauw, beige en goud behoren tevens tot de mogelijkheden. Ook voor de horlogekast zijn zilver en zwart de populairste opties, maar u kiest ook voor goud, roségoud, blauw of wit. Zorg ervoor dat u kleuren kiest die u makkelijk kunt combineren wanneer u een stijlvol horloge voor dagelijks gebruik zoekt. 

    Luxe merken

    Bij Excluso vindt u horloges van luxe merken en profiteert u van de laagste prijs garantie. U krijgt hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. In ons assortiment vindt u stijlvolle horloges van merken zoals Boccia Titanium, Corniche en Ice-Watch. Ook de merken Guess, Mondaine, Picto en Seiko produceren stijlvolle horloges die u bij Excluso kunt kopen. U stelt filters in om horloges van bepaalde merken of met bepaalde kenmerken te zien, maar u kunt ook door het volledige assortiment stijlvolle horloges scrollen.

    Top 6 Stijlvolle Horloges

    Benieuwd naar de meest populaire Stijlvolle Horloges? We presenteren u graag onze top 6

    Bezig met laden...