Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

  • Gratis verzending naar NL & BE
  • Swiss Eagle Horloges

    Officieel dealer van alle Swiss Eagle Horloges
    Gebruik filters - 1 actief
    1 Actieve filters
    -
    1. Dikte kast:
      Dun (kleiner dan 9mm)
    3 Producten gevonden
    Sorteer op

    - Excluso is Officieel Swiss Eagle Dealer -

    Swiss Eagle is een horlogemerk dat wereldwijd verkocht wordt, de ontwerpen van de horloges zijn klassiek, stijlvol en uniek. De horloges zijn met Zwitserse nauwkeurigheid gemaakt van hoogwaardige materialen, het is een creatief merk met oog op detail. Alle horloges hebben een Zwitsers uurwerk en zijn dan ook Swiss Made.

    Swiss Eagle Modellen

    Swiss Eagle is een Zwitsers bedrijf dat opgericht is in 1961 te Biel, alle Swiss Eagle horloges hebben dan ook een Zwitsers uurwerk en zijn Swiss Made. Elk horloge heeft veel details, hierdoor is elk model uniek. Swiss Eagle heeft veel verschillende modellen die je kunt opdelen in drie subcategorieën. De categorieën zijn Fly, Field en Dive. De categorie Fly is vooral gebasseerd op de vliegtuigindustrie en de categorie Field is gericht op mensen die op het land werken, de categorie Dive is gebaseerd op mensen die sporten in het water zoals duiken.

    De Kwaliteit van Swiss Eagle

    Bij het unieke merk staat klasse en kwaliteit centraal, dit wordt dan ook gesymboliseerd in het adelaarslogo wat in alle modellen terug komt. Het merk is erg succesvol en wordt dan ook over de hele wereld verkocht, de horloges hebben een Zwitsers uurwerk.

    Swiss Eagle Bestellen?

    Bent u overtuigd van het Zwitserse Swiss Eagle merk en heeft u een favoriet model gevonden? U kunt dan gemakkelijk een horloge bestellen bij Excluso, wij verzenden gratis naar Nederland en Belgie. Wanneer uw aankoop toch niet bevalt heeft u een retourtermijn van 14 dagen.

    Top 6 Swiss Eagle Horloges

    Benieuwd naar de meest populaire Swiss Eagle Horloges? Wij presenteren u graag de top 6:

    Bezig met laden...