Menu

Laagste prijs garantie van Excluso

Bij Excluso willen we u een zo goed mogelijke online winkel-ervaring bieden, ook op het gebied van prijs. Wij bieden u daarom zelfs de laagste prijs garantie! Dit houdt in dat, mocht u het horloge ergens anders goedkoper vinden, dan kunt u contact met ons opnemen en zullen we de prijs voor u aanpassen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u nooit teveel betaalt. Het is voor ons onmogelijk om elke dag de prijzen te blijven contoleren voor ieder horloge, het kan dus voorkomen dat u een horloge ergens anders goedkoper heeft gevonden. Mocht dit zo zijn, lees dan snel verder wat u kunt doen. 


Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van de volgende middelen:

- Vul het formulier in op deze pagina, wij behandelen uw aanvraag zo spoedig mogelijk.
- De Live-Chat rechtsonderaan de pagina. Als wij online zijn kunnen we uw aanvraag direct behandelen.
- U kunt ons ook telefonisch bereiken via: +31 (0)23 - 620 1 620, wij kunnen uw aanvraag dan direct controleren.

Let op: Bekijk eerst de voorwaarden van onze laagste prijs garantie.

  • Het artikel dat wordt aangeboden op een andere website moet indentiek zijn aan het artikel op onze website.
  • Het bedrijf moet gevestigd zijn in Nederland of België en daarbij een geldig KVK en BTW nummer hebben, die te vinden is op de website.
  • De verkoper dient een officiële verkoper/dealer van het merk te zijn, dit om er zeker van te zijn dat het originele horloges betreft, welke nieuw zijn met alle bijbehorende accessoires en garantie.
  • De prijs moet een vaste prijs zijn en mag geen tijdelijke actie zijn, zoals bijvoorbeeld een veiling, dag-deal of aanbieding. 
  • Indien de prijs ergens anders verlaagd wordt als gevolg van een actie, onderhandeling of laagste prijs aanpassing, kan er niet nogmaals beroep worden gedaan op onze laagste prijs garantie.
  • Het product moet in voorraad en te bestellen zijn. Wij bieden geen laagste prijs garantie voor producten die bij de verkoper niet te bestellen zijn of een langere levertijd hebben.
  • Indien de verkoper nog verzendkosten berekent, dan wordt dit logischerwijs bij de prijs opgeteld.
  • U kunt maximaal 7 dagen na aankoop alsnog aanspraak maken op onze laagste prijs garantie.
  • Bij het vermoeden of aantoonbaar misbruik maken van onze laagste prijs garantie hebben wij het recht om de laagste prijs garantie af te wijzen of het prijsverschil terug te vorderen.