Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

 • Gratis verzending naar NL & BE
 • Kerbholz Horloges

  24 Producten
  - Excluso is Officieel Kerbholz Dealer -

  Elk exemplaar van de Kerbholz collectie straalt authenticiteit uit en sluit perfect aan bij een business smart of casual chique stijl. Bij Kerbholz horloges staat duurzaamheid bovenaan. Door het hout op een bepaalde manier te bewerken, wordt het geseald en krijgt het naarmate je het horloge langer draagt een eigen kleur.

  De Kerbholz collectie

  Kerbholz is in 2011 opgericht door twee studiegenoten. Zij zijn tijdens het backpacken door Centraal Amerika enthousiast geraakt over het gebruiksvoorwerp hout. Bij Kerbholz horloges staat duurzaamheid bovenaan. Het bedrijf geeft 10% van de opbrengst aan de stichting Designing to Sustain en steunt het project Ocean Clean Up van Boyan Slat. Ook herplant Kerbholz de bomen die ze gebruiken, zodat ze in de toekomst nog meer Kerbholz horloges kunnen maken.

  Kerbholz horloge kopen?

  Excluso is officieel dealer van Kerbholz Horloges. In onze online shop vind je een uitgebreide collectie van Kerbholz. Bestel het horloge dan veilig en snel bij Excluso. Wij bezorgen gratis in Nederland & België. Bij Excluso kunt u gratis achteraf betalen met AfterPay, heeft u een retourtermijn van 14 dagen en krijgt u de beste service. Bestel snel uw dameshorloge of herenhorloge de bij Excluso, officieel dealer van Kerbholz.

  Top 6 Kerbholz Horloges

  Benieuwd naar de meest populaire Kerbholz Horloges? Wij presenteren u graag de top 6:

  Bezig met laden...