Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

 • Gratis verzending naar NL & BE
 • BLACK FRIDAY SALE

  BLACK FRIDAY SALE

  Welkom bij onze BLACK FRIDAY Horloge deals. Zit uw favoriete horloge niet tussen onze deals? We geven tevens 10% korting op alle overige horloges* met de kortingscode: BF2020.

  Er komen geen producten overeen met de selectie.

  Veelgestelde vragen

  Hoe weet ik of de horloges bij jullie origineel zijn?

  Wij zijn officieel dealer van alle merken die we verkopen en daarvoor moet het horloge direct ingekocht zijn bij het merk zelf of een officiële distributeur ervan. Dat houdt in dat ieder horloge geleverd wordt met de originele merkgarantie en u gegarandeerd bent van een origineel horloge.

  Wat is de levertijd als ik tijdens Black Friday bestel?

  De levertijden staat aangegeven bij ieder product op de pagina in het groen. In de meeste gevallen is het voor 16:00 besteld = volgende dag bezorgd. Gezien de postbedrijven een enorme drukte ervaren tijdens Black Friday kan het voorkomen dat uw bestelling in deze periode enige vertraging oploopt in het verzendtraject. Mocht u toch voor de zekerheid eerst contact willen hebben over de juiste levertijd van het horloge, neem dan contact met ons op via +31 (0)23 - 620 1 620 of via info@excluso.nl.

  Heb ik nog wel volledige garantie als ik tijdens Black Friday een horloge aanschaf?

  Ja natuurlijk, uw garantie blijft gelijk ongeacht wanneer het horloge aangekocht is. U koopt bij een officiële dealer en dus heeft u gewoon de officiële merkgarantie. Mocht er binnen de garantietermijn een defect zijn aan uw horloge dan kunt u bij ons als officiële dealer terecht. Indien het horloge bij ons aangekocht is halen wij het kosteloos bij u af zodat het horloge door het officiële service-center gecontroleerd kan worden voor garantie. Wij nemen al het contact voor u uit handen en informeren u uiteraard over de status van uw horloge. Indien het defect onder garantie valt heeft u recht op kosteloze reparatie, een vervangend horloge, of uw geld terug.

  Mag ik mijn bestelling van Black Friday nog wel retourneren en krijg ik dan mijn geld terug?

  Ja u mag gewoon de bestelling retoureren indien het toch niet naar wens is. Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen en u ontvangt dan ook uw geld terug.

  Wanneer ontvang ik een track&trace code van mijn bestelling?

  U ontvangt altijd van ons een verzendbevestiging met track&trace code wanneer uw bestelling verzonden is, dat is meestal aan het einde van de middag of begin van de avond. In deze mail staat een link naar de track&trace code zodat u kunt bekijken wanneer uw bestelling aankomt. Wij versturen uw bestelling ook altijd als een aangetekende zending, er zal dus getekend moeten worden voor ontvangst.

  Top 6 BLACK FRIDAY SALE

  Benieuwd naar de meest populaire BLACK FRIDAY SALE? Wij presenteren u graag de top 6:

  Bezig met laden...