Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

  • Gratis verzending naar NL & BE
  • Hugo Boss Horloges

    Hugo Boss Horloges

    160 Producten
    Hugo Boss gift box
    Al in 1923 werd HUGO BOSS opgericht en is tegenwoordig wereldwijd bekend. HUGO BOSS maakt kleding, schoenen, parfums, accessoires en horloges. Die laatste zijn verkrijgbaar bij Excluso, officieel dealer van alle HUGO BOSS horloges. HUGO BOSS staat voor kwaliteit, elegantie en heeft oog voor details. Door gebruik te maken van de beste materialen en diverse stijlen is er voor iedere zelfverzekerde man en vrouw een geschikt horloge te vinden. De onderscheidende en elegante uurwerken stralen ambitie en succes uit, waarbij klassiek, modern en sportief met elkaar wordt verbonden. Bij Excluso verkopen wij twee submerken van HUGO BOSS, namelijk de HUGO horloges en BOSS horloges voor dames en heren.
    Hugo Boss kwaliteit en precisie horloges

    HUGO BOSS horloges, kwaliteit en precisie

    HUGO BOSS horloges belichamen, net als de andere producten van HUGO BOSS, klasse en stijl. De producten zijn allemaal gemaakt van de beste kwaliteit en zijn altijd voorzien van een subtiel HUGO BOSS logo. Met bekende lijnen zoals HUGO BOSS Black en HUGO BOSS Orange verrassen ze hun clientèle elke collectie weer. Het Duitse merk weet sinds 1923 als één van de beste hoe ze hun klanten kunnen voorzien van de mooiste producten van hoogwaardige kwaliteit. Kies daarom voor een mooi HUGO BOSS dameshorloge of HUGO BOSS herenhorloge!

    Hugo BOSS Watch Collecties

    Horloges van HUGO BOSS zijn erg divers. Van een minimalistisch vormgegeven uurwerk van staal tot een opvallend horloge met extra grote wijzerplaat… HUGO BOSS heeft voor ieder een horloge dat bij hem of haar past. De dames- en herencollectie van HUGO BOSS bestaat uit exclusieve horloges vervaardigd van premium materialen. U heeft volop keuze in modellen, materialen en kleuren.

    Hugo Boss AERO horloge
    Hugo Boss Double AERO

    BOSS AERO Collectie

    Eén collectie van HUGO BOSS verdient het om in het bijzonder te worden genoemd: de AERO collectie. Deze collectie van HUGO BOSS combineert de klassieke pilotenstijl met een meer eigentijdse en sportieve uitstraling. Deze sportieve collectie bestaat uit vier modellen en biedt opties voor iedere casual look. Wordt er gekozen voor een Stainless Steel horlogeband met high-end vlindersluiting of een bruine Italiaans lederen horlogeband met blauwe wijzerplaat? Deze collectie is net zo veelzijdig als de man of vrouw die het draagt.

    De weergaloze functionaliteiten van de AERO horloges zorgen ervoor dat gebruiksgemak wordt gegarandeerd. De moderne collectie van BOSS is tot maar liefst 200 meter waterdicht en twee modellen kunnen zelfs de gemiddelde snelheid per uur berekenen. De andere twee modellen maken het mogelijk om de tijd in twee verschillende tijdzones (naar keuze) tegelijkertijd te laten zien. Ontworpen voor de moderne en zakelijke man of vrouw die vaak op reis is, met hoogwaardige functies om in het snelle tempo van het dagelijkse leven te kunnen navigeren.

    HUGO BOSS Chronograaf horloges

    HUGO BOSS horloges zijn luxe modellen met een rustig en stijlvol design. Veel van de modellen zijn ook uitgerust met een chronograaf functie. Met deze functie heeft u naast de reguliere tijdsweergave ook een stopwatch tot uw beschikking. Uiteraard moet de stopwatch functie ook ergens worden weergegeven en daarom hebben chronograaf horloge altijd extra kleine wijzerplaten op de wijzerplaat en twee extra buttons aan de zijkant. Dit geeft niet alleen een stoer element aan het horloge, maar dit maakt het horloge helemaal af tot een prachtig sieraad voor om de pols.

    Hugo Boss Blauw horloge

    Top 6 Hugo Boss Horloges

    Benieuwd naar de meest populaire Hugo Boss Horloges? We presenteren u graag onze top 6

    Bezig met laden...